Tender logo

Balikó Sándor - Bódis László - Kralovánszky U. Pál: A szója feldolgozása, felhasználása

Készlet státusz:
Készleten
Cikkszám:
KON-711714/07
Súly:
460 g
3 900 Ft / db
3 900 Ft / db
db
Szállítás Ennek a terméknek a várható kiszállítási ideje: 3-5 munkanap
Jótállási jegy 30 napos elállás

Leírás

A szója a XX. század karriernövénye. Nemcsak Kelet-Ázsia, de már Európa és Amerika népeinek táplálkozásába is nélkülözhetetlenül beépült. A modern élelmiszeripar egyetlen ága sem nélkülözi ma már a szójafehérjét, a szójababot vagy a szójalecitint, hiszen beltartalmi, táplálkozásbiológiai értéke vitathatatlan, kedvező élettani hatása bizonyított. A három elismert hazai szerző A szója feldolgozása, felhasználása című könyvében ismerteti a szója sokirányú feldolgozási lehetőségét, azok ipari technológiáját, a szójatermékeket, a szója élelmiszer-ipari szerepét, a szójakészítményeket és felhasználási területüket, a takarmányozásban betöltött szerepét.