Tender logo

Bernhard Gahm: Házi vágás, bontás, töltelék-áru készítés / Házunk táján

Készlet státusz:
Készleten
Cikkszám:
KON-7119078/11
Súly:
316 g
3 900 Ft / db
3 900 Ft / db
db
Szállítás Ennek a terméknek a várható kiszállítási ideje: 3-5 munkanap
Jótállási jegy 30 napos elállás

Leírás

A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házi nyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).