Tender logo

Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése otthon

Készlet státusz:
Készleten
Cikkszám:
KON-178214
Súly:
379 g
2 800 Ft / db
2 800 Ft / db
db
Szállítás Ennek a terméknek a várható kiszállítási ideje: 3-5 munkanap
Jótállási jegy 30 napos elállás

Leírás

"Mindent házilag!

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat.
Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát. oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

- Hasznos információk a konyhai eszközökről és hozzávalókról
- Konkrét útmutatások profi öltetekkel
- Kipróbált receptek természetes összetevőkkel"