Tender logo

Cosima Bellersen Quirini: Otthoni tartósítás erjesztéssel

Készlet státusz:
Készleten
Cikkszám:
KON-178986
Súly:
407 g
2 800 Ft / db
2 800 Ft / db
db
Szállítás Ennek a terméknek a várható kiszállítási ideje: 3-5 munkanap
Jótállási jegy 30 napos elállás

Leírás

"Napjainkban újra felfedezzük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével.
Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle élte előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!

- sóban tartósítást és tejsavas erjesztés
- tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
- különleges kenyerek, péksütemények
- ecet és bor készítése házilag

Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több mint 250 recept segítségével! "